ZONGULDAK / EREĞLİ - Kayabaşı Alemdar İlkokulu

Ara

TUTUM ,YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI PANOLARIMIZ.EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ara

Sevgi varsa engel yoktur.3 Aralık Dünya Engelliler Günü.Okul müdürümüz Celalettin DAKAL, özel eğitim sınıfındaki öğrencilerimizin gününü kutladı. Özel Eğitim öğretmenlerimiz Derya YAZICI ve Asuman VARLIK'a günün anlam ve önemi ile ilgili hazırladıkları pano içinde teşekkür ediyoruz.

Kas

Kayabaşı Alemdar ilkokulu ailesi öğretmenler günümüz kutlu olsun.Günümüzü güzelleştiren sevgili okul aile birliğimize,sevgili velilerimize ve sevgili sınıf annelerimize gönülden teşekkür ediyoruz.

Kas

'KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMASIN' projesi kapsamında okulumuzda yapılacak olan kütüphanenin hazırlıklarına devam ediyoruz.

Kas

Sıfır Atık Projesine okulumuz olarak başvuruda bulunduk.Başvurudan önce istenen kriterleri yerine getirdik.Atıkların atılacağı kutuları ve atık pil kutularını yerlerine yerleştirdik.Atık toplama alanımızı oluşturduk.Atılan atıkların geri dönüşüme kazandırılması için çalışmalara başladık.

Kas

Boyası yıpranan Atatürk büstümüzün boyasını yeniledik.

Kas

Öğrencilerimiz ara tatilde iken onların sağlıkları için gerekli çalışmaları yapıyoruz. KDZ. Ereğli Belediyesine çok teşekkür ediyoruz.

Kas

1/B sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Asuman ÇİFTÇİ ile birlikte kurabiye yapıp,taş boyama etkinliği yaptılar.

Kas

Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü 83. ölüm yıl dönümünde sevgi,saygı ve özlemle anıyoruz.

Kas

Anasınıfı A Şubesi etkinlikleri. Buket ERGÜN öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

MÜDÜR YARDIMCIMIZ YASEMİN ERSÖZ,2/B SINIF ÖĞRETMENİMİZ EBRU CENGİZ VE ANASINIFI ÖĞRETMENİMİZ BUKET ERGÜN'ÜN GEÇEN SENE YÜRÜTMÜŞ OLDUKLARI ETWİNNİNG PROJELERİ AVRUPA KALİTE ETİKETİ ALMAYA HAK KAZANDI.ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR,BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKU İLE KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı trafik tedbirleri kapsamında okul yolumuza 'Önce Yaya' görselleri çizildi. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.